+36 53 505 041 info@cegledikultura.hu

Kedves Közönségünk!

Engedjék meg, hogy figyelmükbe ajánljam a Kossuth Művelődési Központ 2018/19-es évadjának ajánlatait.

A Rivalda Bérletként ismert színházi bérletünk új nevet kapott, az idei évadtól Patkós Irma nevét viseli.  Ezzel is tisztelegve a ceglédi színésznő előtt, akinek karrierje pont 100 éve kezdődött. A bérlet előadásai idén is rengeteg vidám, néha meghökkentő pillanatot tartogatnak. Műsoron lesz többek között a Játékszínből, Szente Vajk rendezésében „Rejtő Jenő: A szőke ciklon” c. műve, olyan parádés szereposztással mint, Őze Áron, Szerednyey Béla vagy Csonka András.  A „Furcsa pár” női változata is látható majd nálunk, ahol többek között a ceglédi születésű Kocsis Judit és Igó Éva főszereplésével egy barátság néhol vicces, hol szívbe markoló pillanataiba tekinthet bele a néző.

A krimi szerelmesei sem maradnak izgalom nélkül. A Veres1 Színház legsikeresebb darabját, Agathe Christie nagysikerű, „Az egérfogó” című művének színpadi adaptációját is megtekinthetik, Székhelyi József, Verebes Linda és Pál Tamás főszereplésével. Az évad egy igazi olasz komédiával, az Orlai Produkció „A folyón túl Itália” darabjával zárul, amelyben a nagyszerű Szabó Kimmel Tamást játssza főszerepet.

A fővárosi színházak előadásai mellett többek között látható lesz a színpadunkon veszprémi Pannon Várszínház: A padlás és a Külhoni Magyar Nemzeti Színház: Advent a Hargitán előadása is. Terveink között szerepel olyan pódium előadások bemutatása is mint a ”A léggömb”, „A férfiagy”, ”A dolgok amikért érdemes élni” stb.

Az idei évadtól külön bérlet készül az általános iskola felső tagozatos tanulóinak „Kincskereső” néven, ahol az irodalomórán is ismert művekkel találkozhatnak, melyeket a diákok a darab végén (a művészekkel/pedagógusokkal) együtt is feldolgozhatnak majd.

Természetesen hagyományos bérleteink sem maradnak el: ebben az évben is várja a Tipegő mesebérlet a legkisebb színházlátogatókat, az általános iskola alsó tagozatos tanulóit a Pille mesebérlet, a középiskolásokat pedig a Színház vagy amit akartok c.  ifjúsági bérlet a teátrumi élmények világába. A Családi szóló elődásainak sorát szeptemberben a kicsik nagy kedvencével, Halász Judit koncertjével nyitjuk meg.

Ősztől hangversenybérlettel is bővül kínálatunk. A Kardos Pál Hangversenybérlet igazi zenei élményt kínál, hiszen többféle műfajba is belekóstolhatnak a zene szerelmesei. A KKV Kamarakórus jóvoltából az acapella kóruséneklés világába tehetünk látogatást. A bérletsorozat két zárókoncertjét két nagyszerű művész, a Fischer Annie-díjas Zemlényi Eszter és Polónyi Ágnes hárfaművész zárja. Diákok számára a Filharmónia Magyarország bérlet sorozatát kínáljuk.

A bérletváltás már kezdetét vette, a megújítás rendjéről, további kedvezményeinkről részletesen tájékozódhatnak jegypénztárunkban, továbbá az új www.cegledikultura.hu weblapon.

Szeretettel várjuk Önöket! Ne maradjanak le az élmények évadáról!

Détári-Lukács Ágnes
ügyvezető- Kossuth Művelődési Központ Nonprofit Kft.

TÁJÉKOZTATÓ

Az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány megelőzése érdekében hozott 46/2020. (III. 16.) kormányrendelet értelmében 2020. március 17-től tilos a mozik, a közgyűjtemények, a közművelődési intézmények és közösségi színterek látogatása, ezért a Kossuth Művelődési Központ / Tourinform Cegléd ajtaját zárva találják, csak munkatársaink léphetnek be az épületbe.

Az elhalasztott előadásaink új időpontról a rendelkezés feloldásakor, a veszélyhelyzet elmúltával értesítjük Önöket. Ekkor eldönthetik, elfogadják-e az előadás pótlására megadott időpontot, vagy a jegy árának visszafizetését kérik.

Addig is a szíves türelmüket kérjük!

Telefonon és e-mailben elérnek bennünket:

  • KMK - iroda: +36 53 505 041; info@cegledikultura.hu
  • Tourinform Cegléd: +36 53 500 285; tourinform1@cegledikultura.hu
Share This

Kövess minket

Share this post with your friends!