+36 53 505 041 info@cegledikultura.hu

Teljes egészében megújul a Kossuth Művelődési Központ. Az „A” épületen energetikai felújítás zajlik majd, homlokzatszigeteléssel és nyílászáró cserével pályázati forrásokból. Azonban a B épület rossz állapotú tető javításán is dolgoznak a szakemberek. A munkálatok idejére a Petőfi utca egyes járdaszakaszait lezárták.– A tetőjavítást és bádogosmunkákat a művelődési központ a költségvetéséből finanszírozza. – mondta el Détári-Lukács Ágnes intézményvezető a karbantartási munkákról, amelyek – mint hozzátette – 20 éve esedékesek. Korábban az épület termeit is rend behozták, kifestették és linóleumoztak, illetve a belső udvaron is megkezdték a felújítást. Az intézményvezető azt is elmondta lapunknak, régi vágya, hogy a közeljövőben a színházterembe új ülések kerüljenek, de nem csak külsőleg szeretnének fejleszteni, hanem szervezetileg is, és a programokban is folytatják az előző szezonban már bevezetett és a közönség által kedvelt új rendezvén.

TÁJÉKOZTATÓ

Az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány megelőzése érdekében hozott 46/2020. (III. 16.) kormányrendelet értelmében 2020. március 17-től tilos a mozik, a közgyűjtemények, a közművelődési intézmények és közösségi színterek látogatása, ezért a Kossuth Művelődési Központ / Tourinform Cegléd ajtaját zárva találják, csak munkatársaink léphetnek be az épületbe.

Az elhalasztott előadásaink új időpontról a rendelkezés feloldásakor, a veszélyhelyzet elmúltával értesítjük Önöket. Ekkor eldönthetik, elfogadják-e az előadás pótlására megadott időpontot, vagy a jegy árának visszafizetését kérik.

Addig is a szíves türelmüket kérjük!

Telefonon és e-mailben elérnek bennünket:

  • KMK - iroda: +36 53 505 041; info@cegledikultura.hu
  • Tourinform Cegléd: +36 53 500 285; tourinform1@cegledikultura.hu
Share This

Kövess minket

Share this post with your friends!