+36 53 505 041 info@cegledikultura.hu

Jelentkezés

Alapadatok

maximum 10 fő

Nevezési díj

A nevezési díj befizetésének menete: A nevezési lap leadása után az azon megjelölt névre és címre kiállított díjbekérőt küldünk a megadott e-mail címre. A díjbekérő alapján átutalt nevezési díjról a helyszínen kap számlát a nevező. Az átutalás közleményébe kérjük írják be: LASKA NEVEZÉSI DÍJ – DÍJBEKÉRŐ SORSZÁMA.

Kóstoltatás

1 adag = kb. 25 dkg (kb. 2 merőkanálnyi)
A résztvevők kijelentik, hogy az általuk hozott nyersanyagok, elkészített és hozott ételek az egészségre ártalmatlanok. Az ide vonatkozó higiéniai és egészségügyi, valamint baleset- és tűzvédelmi szabályokat betartják. A kiállított tárgyakért, eszközökért a rendezőség felelősséget nem vállal.

Adatvédelmi tájékoztató

Elolvastam és tudomásul veszem az alábbi tájékoztatást, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Kossuth Művelődési Központ Nonprofit Közhasznú Kft. mint adatkezelő a személyes adataimat kezelje verseny nyertesének megállapítása, értesítése, a nyeremény megküldése céljából a hozzájárulásom visszavonásáig
A Kossuth Művelődési Központ Nonprofit Közhasznú Kft. (2700 Cegléd, Kossuth tér 5/a, képviseli: Détári-Lukács Ágnes ügyvezető, tel.: +36 53 505 040, email: info@cegledikultura.hu) mint adatkezelő az önkéntes hozzájárulásom alapján verseny nyertesének megállapítása, értesítése, a nyeremény megküldése céljából az alábbi személyes adataimat: név, telefonszám, e-mail cím - a hozzájárulásom visszavonásáig kezelheti, tárolhatja. Az adatkezelőnél adatvédelmi tisztviselő működik: Darányi Ágnes, tel.: +36 53 505 040, email: cím: daranyi.agnes@cegledikultura.hu. A tárolt adatok megtekintésére jogosultak az adatkezelő munkavállalói. Az adatszolgáltatás elmaradásának lehetséges következményei: nem tudok részt venni a versenyen. Az adatkezeléssel kapcsolatban jogom van a személyes adatokhoz való hozzáféréshez, kérhetem az adataim kiegészítését, helyesbítését, törlését vagy az adatkezelés korlátozását, tiltakozhatok a személyes adataim kezelése ellen, illetve az adatkezelési hozzájárulásomat bármely időpontban visszavonhatom. A visszavonás nem érinti – a hozzájárulás visszavonása előtt – végrehajtott adatkezelés jogszerűségét. Jogom van a felügyeleti hatósághoz panaszt benyújtani (Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság, http://naih.hu, telefonszám: +36 (1) 391-1400, postacím: 1530 Budapest, Pf.: 5., e-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu), illetve jogaim megsértése esetén bírósághoz fordulni. Tudomásul veszem, hogy az adatkezeléssel kapcsolatban bővebb tájékoztatás található az Adatkezelő honlapján elérhető Adatkezelési tájékoztató és szabályzatban (link: http://cegledikultura.hu/adatvedelem).

TÁJÉKOZTATÓ

Az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány megelőzése érdekében hozott 46/2020. (III. 16.) kormányrendelet értelmében 2020. március 17-től tilos a mozik, a közgyűjtemények, a közművelődési intézmények és közösségi színterek látogatása, ezért a Kossuth Művelődési Központ / Tourinform Cegléd ajtaját zárva találják, csak munkatársaink léphetnek be az épületbe.

 


Az elhalasztott előadásaink új időpontról a rendelkezés feloldásakor, a veszélyhelyzet elmúltával értesítjük Önöket. Ekkor eldönthetik, elfogadják-e az előadás pótlására megadott időpontot, vagy a jegy árának visszafizetését kérik.


Addig is a szíves türelmüket kérjük!

Telefonon és e-mailben elérnek bennünket:

  • KMK - iroda: +36 53 505 041; info@cegledikultura.hu
  • Tourinform Cegléd: +36 53 500 285; tourinform1@cegledikultura.hu
Share This