+36 53 505 041 info@cegledikultura.hu
  • Dátum: 2020-04-29.
  • Kiíró: NKA Hangfoglaló Kollégiuma
  • Státusz: Aktív
  • Beadási határidő: 2020.05.29.

Koncerteket pótló, klubok honlapjain és közösségi felületein megjeleníthető, közönség nélküli felvételek készítése és bemutatása

A pályázat célja olyan rövid (maximum 20 perces), közönség bevonása nélkül készített élő koncertfelvételek megszületésének az ösztönzése, amelyeken egy kiválasztott magyar formáció minimum 4 saját dalt ad elő. A felvételt profi hang- és képminőségben kell rögzíteni szigorúan élő közönség bevonása nélkül, ilyen felvételek készítésével korábban is foglalkozó, profi szakemberek segítségével. (Home videó nem készülhet, hiszen éppen az a cél, hogy a zenészek mellett más szakemberek is megbízáshoz jussanak, de csak annyi ember lehet jelen, amennyi elengedhetetlen a munkavégzéshez.) Az elkészült felvételeknek egy kiválasztott koncerthelyszín (klub, művelődési ház) saját honlapján és közösségi felületein kell először megjelenniük, és azokon egy hétig kizárólagossággal jelen lenni, hogy ezzel is támogassuk a koncerthelyszínek túlélését. (Egy héttel a bemutatást követően a felvétel máshol is szabadon bemutatható, megosztható.)


További információ a pályázatról:
http://www.nka.hu/palyaztatas/aktualis_palyazati_felhivasok/hktp_200428#1

TÁJÉKOZTATÓ

Az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány megelőzése érdekében hozott 46/2020. (III. 16.) kormányrendelet értelmében 2020. március 17-től tilos a mozik, a közgyűjtemények, a közművelődési intézmények és közösségi színterek látogatása, ezért a Kossuth Művelődési Központ / Tourinform Cegléd ajtaját zárva találják, csak munkatársaink léphetnek be az épületbe.

Az elhalasztott előadásaink új időpontról a rendelkezés feloldásakor, a veszélyhelyzet elmúltával értesítjük Önöket. Ekkor eldönthetik, elfogadják-e az előadás pótlására megadott időpontot, vagy a jegy árának visszafizetését kérik.

Addig is a szíves türelmüket kérjük!

Telefonon és e-mailben elérnek bennünket:

  • KMK - iroda: +36 53 505 041; info@cegledikultura.hu
  • Tourinform Cegléd: +36 53 500 285; tourinform1@cegledikultura.hu
Share This

Kövess minket

Share this post with your friends!