+36 53 505 041 info@cegledikultura.hu

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy pöttöm meseország Cegléd város szívében, amit Pöttyországnak hívtak. Ebben a kis világban minden pöttyös, ahogy a fák törzse és a lakók öltözéke is. Egy napon Pöttyország királyi trónja megüresedett, így lakói úgy döntöttek, fotóversenyt hirdetnek, hogy kiderüljön, ki az ország legnépszerűbb „pöttöme”, aki elfoglalhatja a „pöttyös trónt”!

  • Mi a jelentkezés feltétele és a játék menete?
  • A versenyre 0-12 év kor közötti gyermek nevezhet. A fotón a trónörökös-jelöltnek piros-fehér pöttyös öltözéke vagy a kiegészítőjének valamelyik része pöttyös (pl. masni, szemüveg …). A fotón akár a házikedvenccel együtt is részt vehet. 🙂
  • A fotókat 2020. május 24. 16:00-ig a rendezveny@cegledikultura.hu e-mail címre várjuk.
  • Kérjük, a levél tárgyába írják bele, hogy „Gyermeknapi fotópályázat” és tüntessék fel a gyermek nevét és életkorát. Gyermekenként csak egy fotóval lehet pályázni.
  • A beérkezett fotókat 2020. május 25. 10:00-kor közzétesszük a „Kossuth Művelődési Központ” Facebook oldalán.
  • Szavazni 2020. május 25. 10:00-tól május 30. 16:00-ig lehet. A legtöbb like-ot kapott gyermek lesz Pöttyország uralkodója, akit ajándékcsomaggal is jutalmazzuk.
  • Virtuális koronázás – eredményhirdetés: 2020. május 31-én 18:00-kor a Kossuth Művelődési Központ facebook oldalán.

——————————————————————————————————————-

A kép elküldésével tudomásul veszi az alábbi tájékoztatást és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy a Kossuth Művelődési Központ Nonprofit Közhasznú Kft. mint adatkezelő a gyermeke személyes adatait (nevét, életkorát) és fotóját, valamint az Ön nevét és e-mail címét kezelje és tárolja a nyereményjáték nyertesének megállapítása, értesítése, a nyeremény megküldése céljából a hozzájárulásának visszavonásáig, illetve a nyeremény átadásának időpontjáig. Hozzájárul ahhoz, hogy gyermeke fotóját az adatkezelő a nyereményjáték ideje alatt felhasználhassa, saját Facebook oldalán nyilvánossá tegye. Az adatkezelőnél adatvédelmi tisztviselő működik: Darányi Ágnes, tel.: +36 53 505 040, email: cím: daranyi.agnes@cegledikultura.hu. A tárolt adatok megtekintésére jogosultak az adatkezelő munkavállalói. Az adatszolgáltatás elmaradásának lehetséges következményei: gyermeke nem tud részt venni a nyereményjátékban. Tudomásul veszi, hogy az adatkezeléssel kapcsolatban joga van a személyes adatokhoz való hozzáféréshez, kérheti az adatok kiegészítését, helyesbítését, törlését vagy az adatkezelés korlátozását, tiltakozhatok a személyes adatok kezelése ellen, illetve az adatkezelési hozzájárulását bármely időpontban visszavonhatja. A visszavonás nem érinti – a hozzájárulás visszavonása előtt – végrehajtott adatkezelés jogszerűségét. Joga van a felügyeleti hatósághoz panaszt benyújtani (Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság, http://naih.hu, telefonszám: +36 (1) 391-1400, postacím: 1530 Budapest, Pf.: 5., e-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu), illetve jogai megsértése esetén bírósághoz fordulni. Tudomásul veszi, hogy az adatkezeléssel kapcsolatban bővebb tájékoztatás találhat az Adatkezelő honlapján elérhető Adatkezelési tájékoztató és szabályzatban (link: http://cegledikultura.hu/adatvedelem).

Share This

Kövess minket

Share this post with your friends!